7.06.2012 г., 9:47 ч.

Грях 

  Поезия » Любовна
401 0 0

Докоснахме греха,

за да избягаме от него,

докоснахме мига,

за да го запомним

ЗАВИНАГИ,

докоснахме греха,

за да се избавим от него,

избягахме от греха,

за да се върнем

при него

ОТЧАЙВАЩО

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??