7 jun 2012, 9:47

Грях 

  Poesía » De amor
412 0 0

Докоснахме греха,

за да избягаме от него,

докоснахме мига,

за да го запомним

ЗАВИНАГИ,

докоснахме греха,

за да се избавим от него,

избягахме от греха,

за да се върнем

при него

ОТЧАЙВАЩО

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??