Jun 30, 2016, 9:56 AM

Инструмент 

  Poetry
431 0 2

Единица съм аз,
единица от твоя план.
Марионетка съм аз,
марионетка в твоя свят.
Конци имам аз,
конци, построени от теб.
Отгледан на твоя земя съм аз,
земя без свобода.
Смъртта ще ме настигне,
смърт, за която никой няма да чуе. 
Аз съм инструмент,
инструмент и нищо повече.
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??