30.06.2016 г., 9:56 ч.

Инструмент 

  Поезия
434 0 2

Единица съм аз,
единица от твоя план.
Марионетка съм аз,
марионетка в твоя свят.
Конци имам аз,
конци, построени от теб.
Отгледан на твоя земя съм аз,
земя без свобода.
Смъртта ще ме настигне,
смърт, за която никой няма да чуе. 
Аз съм инструмент,
инструмент и нищо повече.
 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??