30 июн. 2016 г., 09:56

Инструмент 

  Поэзия
432 0 2

Единица съм аз,
единица от твоя план.
Марионетка съм аз,
марионетка в твоя свят.
Конци имам аз,
конци, построени от теб.
Отгледан на твоя земя съм аз,
земя без свобода.
Смъртта ще ме настигне,
смърт, за която никой няма да чуе. 
Аз съм инструмент,
инструмент и нищо повече.
 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??