30 jun 2016, 9:56

Инструмент 

  Poesía
433 0 2

Единица съм аз,
единица от твоя план.
Марионетка съм аз,
марионетка в твоя свят.
Конци имам аз,
конци, построени от теб.
Отгледан на твоя земя съм аз,
земя без свобода.
Смъртта ще ме настигне,
смърт, за която никой няма да чуе. 
Аз съм инструмент,
инструмент и нищо повече.
 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??