May 29, 2012, 1:03 PM

Когато любовта цъфти 

  Poetry » Other
561 0 3

Любовта цъфти през летни дни,

огряна от слънчеви топли лъчи,

тихо се показва отстрани и шепти

на хора с добри сърца и души.

 

Роза, цъфнала през летни дни,

е любовта, пристигнала в нашите души,

всяко рамо посещава ненадейно,

в душата се загнездва устремено.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??