29 мая 2012 г., 13:03

Когато любовта цъфти 

  Поэзия » Другая
564 0 3

Любовта цъфти през летни дни,

огряна от слънчеви топли лъчи,

тихо се показва отстрани и шепти

на хора с добри сърца и души.

 

Роза, цъфнала през летни дни,

е любовта, пристигнала в нашите души,

всяко рамо посещава ненадейно,

в душата се загнездва устремено.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??