29 may 2012, 13:03

Когато любовта цъфти 

  Poesía » Otra
563 0 3

Любовта цъфти през летни дни,

огряна от слънчеви топли лъчи,

тихо се показва отстрани и шепти

на хора с добри сърца и души.

 

Роза, цъфнала през летни дни,

е любовта, пристигнала в нашите души,

всяко рамо посещава ненадейно,

в душата се загнездва устремено.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??