29.05.2012 г., 13:03 ч.

Когато любовта цъфти 

  Поезия » Друга
576 0 3

Любовта цъфти през летни дни,

огряна от слънчеви топли лъчи,

тихо се показва отстрани и шепти

на хора с добри сърца и души.

 

Роза, цъфнала през летни дни,

е любовта, пристигнала в нашите души,

всяко рамо посещава ненадейно,

в душата се загнездва устремено.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??