Mar 4, 2015, 11:02 PM

На Преображение 

  Poetry » Other
395 0 2

Разкъсани, висят на сутринта небетата -
продъни ги
внезапен нощен хлад.

 

Душата, за която знаех, че е скъсала въжетата,
се върна,
предпочела този свят.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??