4 mar 2015, 23:02

На Преображение 

  Poesía » Otra
394 0 2

Разкъсани, висят на сутринта небетата -
продъни ги
внезапен нощен хлад.

 

Душата, за която знаех, че е скъсала въжетата,
се върна,
предпочела този свят.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??