4.03.2015 г., 23:02 ч.

На Преображение 

  Поезия » Друга
393 0 2

Разкъсани, висят на сутринта небетата -
продъни ги
внезапен нощен хлад.

 

Душата, за която знаех, че е скъсала въжетата,
се върна,
предпочела този свят.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??