4 мар. 2015 г., 23:02

На Преображение 

  Поэзия » Другая
382 0 2

Разкъсани, висят на сутринта небетата -
продъни ги
внезапен нощен хлад.

 

Душата, за която знаех, че е скъсала въжетата,
се върна,
предпочела този свят.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??