Feb 7, 2012, 11:25 PM

Неизречени думи 

  Poetry » Love
648 0 3

Неизречени думи

 

Понякога да кажа много искам,

но думите остават неизречени,

ръцете ми към тебе са протегнати,

целувките говорят вместо мене.

 

Мълчание понякога обгръща ни,

притисната към тебе, аз сияя,

и колкото по-силно ти  прегръщаш ме,

по-силно с тебе искам да се слея.

© Таня С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??