7.02.2012 г., 23:25 ч.

Неизречени думи 

  Поезия » Любовна
649 0 3

Неизречени думи

 

Понякога да кажа много искам,

но думите остават неизречени,

ръцете ми към тебе са протегнати,

целувките говорят вместо мене.

 

Мълчание понякога обгръща ни,

притисната към тебе, аз сияя,

и колкото по-силно ти  прегръщаш ме,

по-силно с тебе искам да се слея.

© Таня С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??