Неизречени думи
Понякога да кажа много искам,
но думите остават неизречени,
ръцете ми към тебе са протегнати,
целувките говорят вместо мене.
Мълчание понякога обгръща ни,
притисната към тебе, аз сияя,
и колкото по-силно ти прегръщаш ме,
по-силно с тебе искам да се слея.
© Таня С Все права защищены