7 feb 2012, 23:25

Неизречени думи 

  Poesía » De amor
650 0 3

Неизречени думи

 

Понякога да кажа много искам,

но думите остават неизречени,

ръцете ми към тебе са протегнати,

целувките говорят вместо мене.

 

Мълчание понякога обгръща ни,

притисната към тебе, аз сияя,

и колкото по-силно ти  прегръщаш ме,

по-силно с тебе искам да се слея.

© Таня С Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??