Sep 29, 2013, 1:43 PM

Някой друг 

  Poetry » Love
546 0 0

Някой вътре в мен
те обича повече
и всеки ваш ден
изпълнен е със повече...
Някой там във мен
изпраща ти цветя,
някой вечно прероден -
прероден от любовта.
А другият отвън,
отвън по моето лице
ти дава само сън
от много по-голямото сърце...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??