29.09.2013 г., 13:43 ч.

Някой друг 

  Поезия » Любовна
544 0 0

Някой вътре в мен
те обича повече
и всеки ваш ден
изпълнен е със повече...
Някой там във мен
изпраща ти цветя,
някой вечно прероден -
прероден от любовта.
А другият отвън,
отвън по моето лице
ти дава само сън
от много по-голямото сърце...!

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??