29 сент. 2013 г., 13:43

Някой друг 

  Поэзия » Любовная
545 0 0

Някой вътре в мен
те обича повече
и всеки ваш ден
изпълнен е със повече...
Някой там във мен
изпраща ти цветя,
някой вечно прероден -
прероден от любовта.
А другият отвън,
отвън по моето лице
ти дава само сън
от много по-голямото сърце...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??