29 sept 2013, 13:43

Някой друг 

  Poesía » De amor
547 0 0

Някой вътре в мен
те обича повече
и всеки ваш ден
изпълнен е със повече...
Някой там във мен
изпраща ти цветя,
някой вечно прероден -
прероден от любовта.
А другият отвън,
отвън по моето лице
ти дава само сън
от много по-голямото сърце...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??