Aug 17, 2016, 11:23 PM

Опиянение 

  Poetry
346 0 2

Опиянение.
От червеното вино,
което сгрява сърцето  и душата
или от допира ти по кожата ми.
Не знам от какво е,
но е така прекрасно.
Чувството на летаргия и опиянение. 

© Магдалина Улайбева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??