17 ago 2016, 23:23

Опиянение 

  Poesía
362 0 2

Опиянение.
От червеното вино,
което сгрява сърцето  и душата
или от допира ти по кожата ми.
Не знам от какво е,
но е така прекрасно.
Чувството на летаргия и опиянение. 

© Магдалина Улайбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??