17.08.2016 г., 23:23 ч.

Опиянение 

  Поезия
364 0 2

Опиянение.
От червеното вино,
което сгрява сърцето  и душата
или от допира ти по кожата ми.
Не знам от какво е,
но е така прекрасно.
Чувството на летаргия и опиянение. 

© Магдалина Улайбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??