17 авг. 2016 г., 23:23

Опиянение 

  Поэзия
363 0 2

Опиянение.
От червеното вино,
което сгрява сърцето  и душата
или от допира ти по кожата ми.
Не знам от какво е,
но е така прекрасно.
Чувството на летаргия и опиянение. 

© Магдалина Улайбева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??