Mar 24, 2016, 6:31 PM  

Потиснатост 

  Poetry » Love
367 0 1

Болката остана само,

как ми липсва твоето рамо -

да усетя облекчение

и от самотата спасение.

 

И ето - пролет е навън,

но пролетта в душата ми е сън -

гнет мъчителен я изпълва

и не желае да си тръгва.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??