24 мар. 2016 г., 18:31  

Потиснатост 

  Поэзия » Любовная
379 0 1

Болката остана само,

как ми липсва твоето рамо -

да усетя облекчение

и от самотата спасение.

 

И ето - пролет е навън,

но пролетта в душата ми е сън -

гнет мъчителен я изпълва

и не желае да си тръгва.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??