Коя страна е най-красива
и българинът най-много люби на света,
за коя страна родният войник е загивал
в името на съвестта?
Отечество мое, туй си ти -
и в радост, и в неволя теб обичам,
нека се сбъднат твоите мечти,
нека с гордост българин да се наричам!
© Георги All rights reserved.