17 авг. 2016 г., 21:32

Що е Отечеството? 

  Поэзия » Гражданская
326 1 0

Коя страна е най-красива

и българинът най-много люби на света,

за коя страна родният войник е загивал

в името на съвестта?

Отечество мое, туй си ти -

и в радост, и в неволя теб обичам,

нека се сбъднат твоите мечти,

нека с гордост българин да се наричам!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??