17 ago 2016, 21:32

Що е Отечеството? 

  Poesía » Civil
327 1 0

Коя страна е най-красива

и българинът най-много люби на света,

за коя страна родният войник е загивал

в името на съвестта?

Отечество мое, туй си ти -

и в радост, и в неволя теб обичам,

нека се сбъднат твоите мечти,

нека с гордост българин да се наричам!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??