17.08.2016 г., 21:32 ч.

Що е Отечеството? 

  Поезия » Гражданска
312 1 0

Коя страна е най-красива

и българинът най-много люби на света,

за коя страна родният войник е загивал

в името на съвестта?

Отечество мое, туй си ти -

и в радост, и в неволя теб обичам,

нека се сбъднат твоите мечти,

нека с гордост българин да се наричам!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??