Mar 3, 2011, 12:51 PM

Спомен 

  Poetry » Love
644 0 0

Заслушах се в  празната нощ

и си спомних.

За онази там любов,

от бягства изтъкана,

в подветрената част на този свят,

където всичките вселени се накланят,

където океаните преливат,

където пламъци в сълзи се давят

и останалите просто се обичат.

© Вихрен Елбрусов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??