3 мар. 2011 г., 12:51

Спомен 

  Поэзия » Любовная
645 0 0

Заслушах се в  празната нощ

и си спомних.

За онази там любов,

от бягства изтъкана,

в подветрената част на този свят,

където всичките вселени се накланят,

където океаните преливат,

където пламъци в сълзи се давят

и останалите просто се обичат.

© Вихрен Елбрусов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??