Заслушах се в празната нощ
и си спомних.
За онази там любов,
от бягства изтъкана,
в подветрената част на този свят,
където всичките вселени се накланят,
където океаните преливат,
където пламъци в сълзи се давят
и останалите просто се обичат.
© Вихрен Елбрусов Всички права запазени