3 mar 2011, 12:51

Спомен 

  Poesía » De amor
659 0 0

Заслушах се в  празната нощ

и си спомних.

За онази там любов,

от бягства изтъкана,

в подветрената част на този свят,

където всичките вселени се накланят,

където океаните преливат,

където пламъци в сълзи се давят

и останалите просто се обичат.

© Вихрен Елбрусов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??