Jul 21, 2021, 10:56 PM

Съвест 

  Poetry
177 0 0

съвест унива —
вина ѝ вмениха — че
още е жива

 

......................................................

 

алтернативно:

 

съвест унива
с вменена вина — че все
още е жива

 

......................................................

 

алтернативно

ропалистично:

 

съвест

унива с

вменена вина — че

все още е жива

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??