21 jul 2021, 22:56

Съвест 

  Poesía
176 0 0

съвест унива —
вина ѝ вмениха — че
още е жива

 

......................................................

 

алтернативно:

 

съвест унива
с вменена вина — че все
още е жива

 

......................................................

 

алтернативно

ропалистично:

 

съвест

унива с

вменена вина — че

все още е жива

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??