съвест унива —
вина ѝ вмениха — че
още е жива
......................................................
алтернативно:
съвест унива
с вменена вина — че все
още е жива
......................................................
алтернативно
ропалистично:
съвест
унива с
вменена вина — че
все още е жива
© Стоян Минев Все права защищены