21.07.2021 г., 22:56 ч.

Съвест 

  Поезия
175 0 0

съвест унива —
вина ѝ вмениха — че
още е жива

 

......................................................

 

алтернативно:

 

съвест унива
с вменена вина — че все
още е жива

 

......................................................

 

алтернативно

ропалистично:

 

съвест

унива с

вменена вина — че

все още е жива

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??