Забравена от Бога,
във нежна самота обвита,
измислих си живот -
реших, че мога да обичам.
И в своя илюзорен свят
притихнала стопих се.
Ала под напора на вятъра
крилата свои аз изгубих.
Летяла някога високо,
усетих болката да падна на земята.
От другата страна на леденото огледало
почувствах как душата моя си отива.
© Ивелина Todos los derechos reservados
твоята болка да поема.
Да имам сили аз да излекувам
твоите пречупени криле...