15 nov 2017, 20:41

... 

  Poesía » Otra
294 0 2

 


Принцесите които спят,
а сънищата им пази ламя.
Принцовете са като Шрек
и неговото магаре.

Просякът е щастлив и на грош,
той от  любов не разбира.

 

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??