15.11.2017 г., 20:41 ч.

... 

  Поезия » Друга
295 0 2

 


Принцесите които спят,
а сънищата им пази ламя.
Принцовете са като Шрек
и неговото магаре.

Просякът е щастлив и на грош,
той от  любов не разбира.

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??