Косите ù ме съдеха, аз зная,
в заплетените възли си личеше,
така и не успя да ми прости до края
за безочието на злодея вечен.
Уморена от анафори,
замаяна от алегории,
валят навън хиперболи,
наречия и прочие,
без капчица изтънчена еуфория...
© Радост Вълчева Todos los derechos reservados