25 ago 2013, 16:47

* * * 

  Poesía » De amor
483 0 0

Потайна нощ прегръща пак града,

светкавица една разделя ни сега

и като слънце своята луна

не спирам да те търся по света...

 

А ти си там, а после тук,

за миг си с мен, а после с друг

и това е химия неповторима

с име на любов необозрима...

 

Затова не спирам да те искам,

в обятията мои те притискам

и уж отпивам чаша от страстта,

а жадна скита моята душа...

 

И щом денят открадне вечерта,

пиян събуждам се от самота,

с болки адски в натежалата глава,

дарени от уискито с тъга...

 

Усещам, всичко е било насън,

дочувам весел хорски звън,

отразен от моята тъга,

разбила на парченца любовта..

© Боян Дочев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??