В тъжната есенна позлата
падат на дърветата листата.
Страдам в болка и самота,
че до време е земната красота.
Кратък е земният ни път,
пълен с горчивина е той,
когато дойде на залеза денят -
целият космос ще бъде твой...
© Георги Todos los derechos reservados