21 jun 2008, 19:50

Изгнание 

  Poesía » De amor
703 0 9
Все още в къщи тихо си седя,
все още се надбягвам с здрача
и мълчаливо шепна със гласа,
изтръгнат от гърдите на палача.

Все още не узрявам за прегръдка,
все още слепотата не догаря.
Далечна е желаната целувка,
която ще ме промени до бяло.

Седя сама и с мрака си говоря.
По-точно аз говоря - той мълчи.
Изгнание е да си в мойто тяло
и до живот за обич да болиш.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??