Не казвай нищо... моля те, мълчи...
всяка твоя дума е кинжал с отрова...
И изстрели ти носиш в очи.
Не мога... разбираш ли. Не мога...
да върна се в... живот с решетки...
и на стена от „трябва" да се прикова...
С душата си да плащам чужди сметки.
Не мога... не съм родена за това...
С длани нежни и с писалка за листа
дупка ще пробия... ще избягам...
Няма. Няма толкова здрава стена,
че в твойта невяра да повярвам...
© Даниела Todos los derechos reservados