Мамо,
къщата е пуста,
и толкова е страшно,
тихо, като че е сън.
И все те търся, мамо,
и бягам в спомени,
но те не могат да те върнат,
истинска и жива.
Остава мъката в душата,
разкъсваща до болка,
а тебе все те няма,
мамо...
Понякога си мисля,
ще се събудя от кошмара,
ще бъдеш пак до мен.
Но не...
При мене идва, вместо теб,
единствено скръбта.
© Даниела Петракиева Todos los derechos reservados
Поздрав!