1 jul 2016, 11:52  

Лекции 

  Poesía
509 0 0

Индуцирано от "Университетски настроения" на К. Константинов

 

тъга и срам

изчезнала надежда

едничък храбър воин остарял

 

пред вас стоя

размахвам пръст нареждам

поовехтели празнични слова

 

и тайно пия

вашата наивност

и младостта благословена с плам

 

незнанието ви

използвам скривам

като в небрано лозе че съм сам    

 

не си отивам

и не си признавам

и не очаквам и не се виня

 

това е рутината

оценявам

приспособимостта ви 

и благодаря

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??